• +359 32 900 500
 • office@toyotatixim.com

Повече от пътуване, повече от летни предложения

С пристигането на лятото, ваканцията придобива конкретни измерения.
Автомобилът играе решаваща роля в голяма част от летните приключения. Подгответе вашата Toyota за път и я екипирайте с всичко, от което зависи да изкарате едно незабравимо лято. Разгледайте нашите летни предложения и изберете това от което имате нужда.

Летни сервизни предложения

Toyota Летен Профилактичен Преглед

Нашата изгодна проверка за лятото гарантира, че вашата Toyota ще се представя по най-добрия начин през топлия сезон.

Специални предложения

Уверете се, че вашата Toyota е подготвена за лятото, като се възползвате от нашите Летни предложения отнасящи се до потдръжката и употребата и през горещите летни месеци.

Toyota RELAX

Изберете сервизите на Toyota да извършат Периодичния преглед на вашата Toyota и получете гаранция до 10 години.

Повече от проверка за летния сезон

Летен Профилактичен Преглед създаден специално за вашата Toyota

Нашият изчерпателен Летен Профилактичен Преглед и безплатна проверка за нивото на маслото гарантират, че вашата Toyota ще се представи подобаващо по време на ваканцията. В случай, че се налага ремонт или профилактика, нашите обучени техници монтират само оригинални части на Toyota, проектирани и тествани за вашият модел Toyota, което гарантира, че летната ви почивка няма да се обърка.

Toyota Летен Профилактичен Преглед

Уверете се, че вашата Toyota е в най-доброто си състояние за летните ваканции които Ви предстоят

 

 • Ниска цена
 • Включва безплатно доливане на моторно масло при необходимост
 • При нужда от резервни части и консумативи, се използват само оригинални части на Toyota

Повече от летни аксесоари

Оригинални Toyota аксесоари за приключения

Актуализирайте вашите летни планове с нашата гама от висококачествени оригинални летни аксесоари на Toyota, които отговарят на всеки начин на живот. От заключващи се багажни греди за покрива и олекотена кутия за багаж до гумената стелка за багажник, ще ви осигурят място за още по-големи приключения в комбинация със спокойствието на 3-годишната гаранция за Оригинални Toyota Аксесоари.

Аксесоари

Впуснете се в летните пътешествия екипирани с нашата гама от висококачествени оригинални летни аксесоари на Toyota

 • Богата гама от оригинални аксесоари за лятото на Toyota
 • Изберете от кутии за багаж, багажни греди, стойки за велосипеди и облицовка за багажника
 • 3 години гаранция за всички аксесоари
 • Специални летни условия до 31 Август 2023 – 20% отстъпка от цените на всички TOYOTA кутии за покрива, държач за велосипед за покрив и държачи за велосипеди за теглич.

Оригинални Toyota консумативи

Грижете се за вашата Toyota отговорно и тя ще ви се отблагодари, като ви служи верно и в най-предизвикателното пътешествие на което тръгнете заедно.

 

 • Пълна гама от висококачествени, оригинални консумативи за лятото на Toyota
 • Помислете за течността за чистачки,  за самите чистачки, крушките, спирачните накладки и дискове, и филтъра за купето
 • Специални летни условия до 31 Август 2023 – 20% отстъпка от цените на всички антиалергенни или с активен въглен  филтри за купе

Летни гуми

По-добро сцепление по време на летните ви приключения 

Подходящите гуми и тяхното добро състояние, Ви гарантира, че вие и вашия автомобил ще можете да изминете безпроблемно разстоянието до мечтаната дестинация. 

Нашата гама от летни гуми гарантира, че шофирането е по-безопасно и по-надеждно дори, когато температурите се повишат над 7ºC. Проектирани и тествани, за да осигурят превъзходно сцепление при по-горещи условия, те също така намаляват разхода на гориво и нивата на шум.

ПОВЕЧЕ ОТ ГАРАНЦИЯ

10 години безгрижие
Не губете спокойствието, което една чисто нова Toyota ви осигурява. Ако фабричната ви гаранция е към своя край или е изтекла, вече можете да я удължите до 10 г. с TOYOTA RELAX – гаранционна програма от броня до броня без аналог на пазара. Резервирайте гаранция TOYOTA RELAX и след всеки Периодичен Технически Преглед в оторизиран сервиз на Toyota, ние ще я подновим до следващия технически преглед и така до достигане на десетата година на автомобила или 185 000 км.

9 съвета за безопасно лятно пътуване

От проверка на климатичната система до доливане на течности, подготовката е всичко, когато става въпрос да бъдете в най-добрата си форма за лятно шофиране на дълги разстояния. Ако следвате тези лесни указания, ще имате всичко необходимо за вашето пътуване.

1. Как да проверите дали гумите на автомобила Ви са сигурни?

Проверете всички гуми (включително и резервната) да не са повредени, дали налягането в гумите е на препоръчителните нива и дали протекторът покрива поне с минималната дълбочина по закон. Не на последно място се убедете, че гумите с които е оборудван Вашият автомобил, са подходящи за лятна експлоатация.

2. Как да проверите дали двигателят Ви няма да прегрее?

Проверете охладителната системата на двигателя, за да избегнете прегряването му. Преди да тръгнете на дълъг път се уверете, че нивото на охладителната течност е в нормите отбелязани на преливното казанче и проверете маркучите на охладителната течност. За повече информация, моля, свържете се с най-близкия оторизиран дилър на Toyota.

3. Как да проверите дали автомобилът Ви се нуждае от смяна на маслото?

Проверявайте периодично нивото на маслото. Ако е време за смяна или времето за това наближава, направете смяната преди да тръгнете на път. Ако не сте сигурни какво е подходящото масло за Вашия автомобил, свържете се с оторизиран дилър на Тоyotа.

4. Как да проверите работата на климатика?

Проверете климатичната система на автомобила преди пътуване. Задръжте ръката си в близост до вентилационните отвори и се опитайте да усетите как излиза въздухът. Ако има непрекъснат поток от студен въздух с една и съща температура, значи Вашият климатик вероятно е в добро състояние.

5. Как да слагате багажа си във Вашия автомобил преди пътуване?

Уверете се, че тежките предмети са поставени на пода на багажника зад задните седалки. Ако се нуждаете от повече пространство, използвайте оригинални багажни греди за покрива и качествени кутии за багаж, които да Ви осигурят допълнително пространство. Ако пътувате с ремарке или лодка, поверете това на специалист да монтира оригинален теглич на Toyota. И накрая, ако транспортирате домашни любимци, уверете се, че защитата за кучета на Тоyotа е монтирана правилно.

6. Как да подобрим видимостта при шофиране през лятото?

Уверете се, че съдът за миещата течност на чистачките е пълен и използвайте висококачествена течност за чистачки, за да бъде предното стъкло чисто и без петна. Ако размазването продължава, проверете дали чистачките ви не са вече за смяна и при необходимост ги подменете. Носете слънчеви очила с покритие или поляризирани лещи, за да намалите отблясъците и да подобрите видимостта.

7. Как да останем нащрек при дълги пътувания?

Винаги правете 15-минутна почивка на всеки два часа при дълго пътуване. За максимална бдителност, спрете за лека закуска, опънете краката си и винаги пийте много вода, за да останете хидратирани. Продължавайте да се забавлявате с плейлист за шофиране или да наваксате с любимите си радиопредавания.

8. Как да запазите автомобила си в приятно състояние през летните дни?

Опитайте се да намерите сянка за паркиране, под дърво или сгради, за да избегнете некомфортно пътуване. Като паркирате, винаги съобазявайте, какво може да падне върху автомобила Ви. Отварянето на прозорците или пускането на климатика за няколко минути, преди да тръгнете, ще охладят купето. За максимална защита, поставете сенник на предното стъкло, за да намалите ефекта от силна слънчева светлина. Когато сте на непознато място, не забавяйте за функцията Find My Car.

9. Как да забавляваме децата по време на дълги пътувания?

Накарайте ги да се вълнуват от пътуването, покажете им маршрута на GPS навигационната система и вземете мултимедийно устройство за филми, музика и игри в движение (не забравяйте батериите и слушалките).