• +359 32 900 500
  • office@toyotatixim.com

Проверете автомобила си след зимата

Безплатния Обходен Преглед при приемане на Toyota е създаден да ви предпази от изненади

Обходният Преглед преди приемане за сервиз на Toyota (Toyota Walk Around Check) има за цел да осигури безопасността на всички клиенти на марката и да предотврати неприятни изненади свързани с употребата на автомобилите на Toyota. Отделете си 10 -15 мин. преди всяко влизане в сервиз заедно с вашия Сервизен консултант да огледате автомобила и да обсъдите основни неща свързани с неговата експлоатация. Така ще си гарантирате, че нищо важно няма да бъде изпуснато по време на същинската работа, ще се информирате за всички текущи оферти и специални предложения и не на последно място ще имате втори професионален поглед върху състоянието на вашия автомобил от обучен служител на Toyota. И всичко това БЕЗПЛАТНО. Наш основен приоритет е БЕЗОПАСНОСТТА – вашата и тази на вашите близки, ето защо всички наши действия и решения са насочени в тази посока.

 

 

 Пера за чистачки  Накладки и спирачни дискове  Акумулатор и хибридна батерия

 


ПРОЛЕТНА ОФЕРТА

Наградете своя автомобил

Специално Пролетно предложение за всички Toyota автомобили.

10% отстъпка от цената на Оригинални пера за чистачки и Оригинална течност за чистачки.

Предложението е валидно до 31 Май 2023 г.

Възползвайте се до 31 Май 2023 от специалната цена за оригинални пера за чистачки и течност за чистачки и ние ще ви ги подменим БЕЗПЛАТНО!


ПОВЕЧЕ ОТ ГАРАНЦИЯ

10 години безгрижие

Не губете спокойствието, което една чисто нова Toyota ви осигурява. Ако фабричната ви гаранция е към своя край или е изтекла, вече можете да я удължите до 10 г. с TOYOTA RELAX – гаранционна програма от броня до броня без аналог на пазара. Резервирайте гаранция TOYOTA RELAX и след всеки Периодичен Технически Преглед в оторизиран сервиз на Toyota, ние ще я подновим до следващия технически преглед и така до достигане на десетата година на автомобила или 185 000 км.


ПРОВЕРКА НА ХИБРИДНАТА БАТЕРИЯ

Удължете гаранцията на хибридната си батерия

След успешното преминаване на Теста на Toyota, вашата хибридна батерия, ще получи гаранция за 1 година или 15 000 км, което настъпи първо.

С цел да осигури спокойствие на собствениците на хибридни автомобили, Toyota предлага иновативно решение, с което да вашата хибридна батерия да получи гаранция до 10 години или 1 000 000 км. След като премине успешно проверката на хибридната система, хибридната батерия на вашият автомобил ще получи гаранция 1 година или 15 000км.


MyT App

Мултимедийно развлечение за далечни пътувания

Запазете пълен контрол върху състоянието на вашата Toyota

Независимо дали сте вътре или извън автомобила си, можете да запазите пълен контрол над вашата Toyota чрез MyT, изцяло нов пакет от свързани услуги, предлагани чрез приложението за смартфон MyT – предназначени да направят шофирането по-безопасно и по-забавно.

Регистрирайте се в MyT