ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

Новото AygoНовото поколение Toyota Aygo дебютира на салона в Женева. Дизайнът на новото е вдъхновен от съвременната младежка мода в Япония – “J-Playful”, в която преобладават силните контрастни линии и форми. Като например X-дизайн на фронталната визия. 10 части на автомобила са лесно сменяеми, за да се постигнат различни и интересни цветови комбинации, което позволява на клиентите да създадат свое собствено Aygo. Интелигентният процес на монтиране на допълнителните аксесоари правят персонализирането лесно и удобно, гарантирайки кратки срокове на доставка и ниски цени, съответстващи на А-сегмента.

„Животът“ в купето е станал по-приятен, благодарение на увеличеното пространство и набора от иновативни предложения за интериорно оборудване, които отговарят на младежките тенденции. Младите хора са аудиторията, считана за основна на Aygo. Най-впечатляващият аксесоар е мулти-медийната система x-touch. 7-инчов цветен сензорен екран  управлява множество системи в автомобила, а MirrorLink функцията за свързаност с вашия смартфон позволява да интегрирате Aygo в натоварения  виртуален живот в социалните мрежи, който повечето от нас водят.

Новото Aygo е оборудвано с подобрена версия на 1,0-литровия, 3-цилиндров VVT-i бензинов двигател. Все още един от най-леките в класа, този изключителен двигател е подложен на множество подобрения, които увеличават продуктивността и спомагат за постигане на лидерски показатели по отношение на разход на гориво и CO2 емисии.

Дължината на автомобила е нарастнала със само 25 мм до 3455 мм, запазвайки водещата позиция на Aygo в компактния сегмент. Въпреки увеличеното със 7 мм пространство за главите, височината е намалена с 5 мм за по-добра аеродинамика.

Статията е публикувана преди 7 години, 8 месеца на 13 Септември 2014 г, и е видяна 5700 пъти