• +359 32 900 500
  • office@toyotatixim.com

Защо да се използва електрически акумулатор?

Новото поколение акумулаторни електрически превозни средства на Toyota осигуряват безкомпромисна комбинация от мощност, надеждност и производителност. Всяко от нашите акумулаторни електрически превозни средства работи само на батерия, без да използва гориво и оставя нулеви емисии при шофиране.

Зареждайте у дома

Зареждането на вашия акумулаторен електрически автомобил Toyota е безопасно, удобно и лесно с помощта на предоставения кабел. Заредете автомобила си у дома, независимо дали инсталирате стенна кутия за бързо зареждане или използвате домашен контакт. Можете също да използвате бързо зареждане на различни обществени точки за зареждане.

Изключителен диапазон

Електрическите превозни средства на Toyota, като Toyota bZ4X, могат да изминат повече от 500 км* с едно пълно зареждане. (* цикъл WLTP. Обхватът зависи от избрани класове, задвижвания и местни условия на шофиране.)

10 години гаранция

За спокойствие, програмата за разширена грижа гарантира, че батерията ще продължи да работи до 70% от първоначалния капацитет след до 10 години собственост или един милион изминати километра. (Подлага на годишни здравни прегледи в оторизиран сервизен център на Toyota.)

Как работи?

Работейки само на батерия, акумулаторните електрически превозни средства оставят нулеви емисии след себе си. Открийте повече за това как работи технологията, като щракнете върху анимациите по-долу.

Разгледайте нашата гама от електрически автомобили

Лесни за зареждане и забавни за шофиране, акумулаторните електрически превозни средства осигуряват безкомпромисна комбинация от мощност, надеждност и производителност.

Зареждането е лесно

От вашия дом или работно място до обществени точки за зареждане, има няколко начина за презареждане на акумулаторно електрическо превозно средство.
Wherever the journey takes you

Където и да ви отведе пътуването

Опирайки се на почти 25-годишен опит в електрифицираната мобилност, електрическите превозни средства на Toyota с батерии са проектирани да предоставят отличен капацитет на пробег. Водени от Toyota bZ4X, можете да пътувате повече от 500 км* с едно пълно зареждане. (* цикъл WLTP. Обхватът зависи от избрани класове, задвижвания и местни условия на шофиране.)
Wherever the journey takes you
Grants & incentives

Безвъзмездни средства и стимули

С нарастващото търсене на изцяло електрически превозни средства много европейски правителства предлагат безвъзмездни средства и стимули, за да направят инсталирането на зарядно устройство wallbox у дома още по-достъпно. Със схемите, предлагащи до 75% принос към разходите ви, никога не е имало по-добър момент да преминете към електричество.

Безвъзмездни средства и стимули

One electric future

Едно електрическо бъдеще

Акумулаторните електрически превозни средства на Toyota водят пътя към изцяло електрическо бъдеще. В Toyota не става дума само за нулеви емисии, ние също така искаме да увеличим максимално енергийната ефективност през целия жизнен цикъл на автомобила. Като част от нашия стремеж за намаляване на консумацията на енергия и отпадъците, компонентите и материалите на батерията могат да бъдат запазени за бъдеща повторна употреба. Научете повече за ангажимента на Toyota към околната среда.
One electric future

Отвъд очакванията, отвъд нулата

Това е зората на една вълнуваща нова ера. Изцяло новата серия Toyota bZ надхвърля нулевите емисии, за да подобри мобилността за всички. Представяме ви следващото поколение иновативни акумулаторни електрически превозни средства: безпроблемно сливане на елегантен, модерен дизайн и изключителни възможности. Със серията Toyota bZ можете да намалите въздействието си върху околната среда, като се наслаждавате на страхотна производителност и разнообразие от водещи в класа иновативни функции. Следващата стъпка в нашите усилия към устойчиво изцяло електрическо общество.