ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

Гаранция и качество - Сервиз "Тойота Тиксим"


Ежегодно автомобилите на Toyota получават световни признания и отличия за своето качество и надеждност, но дори и те се нуждаят от сервизно обслужване. Правилната грижа за Вашия автомобил в нашите оторизираните сервизи и използването на оригинални резервни части Ви гарантира удължена експлоатация без да правите компромиси с удоволствието от шофирането и Вашата сигурност. Като всеки съвременен автомобил, моделите на Toyota се нуждаят от специализирани грижи, техническо оборудване и експертен персонал, които могат да Ви осигурят само оторизираните сервизи на Тойота Тиксим ЕООД.
toyota
Наслаждавайте се на Вашата Toyota – създадена изключително за удовоствие на своя собственик. Върхов приоритет на Toyota винаги са клиентите и техните потребности. Ние приемаме, че Вашата Toyota е важна част от живота Ви, нещо от което зависите всеки ден. Ето защо сме се посветили в създаването на автомобили съответстващи на най-високите стандарти, които ще продължават да удовлетворяват Вашите потребности – година след година. Цялостното гаранционно покритие, за което няма дребни неща, е нашата защита на отличното качество на предлаганите от нас продукти. Цялостното ни посвещаване на качеството, здравето и безопасността на Вашата Toyota е най-големият принос, който можем да направим за Вашето благоденствие. Ето защо твърдим, че Вашата Toyota е създадена изключително за удобство на хората.
toyota
Каква е гаранцията на Toyota?
Toyota гарантира, че всеки един автомобил на марката е произведен според най-високите стандарти за качество на компанията и ще покрие всички възникнали дефекти, които се дължат на производствени или монтажни дефекти, при нормална експлоатация за период от 6 години или пробег от 200 000 км (което от двете настъпи по-първо).

От кога започва да тече гаранцията?
Гаранционният срок започва от датата, на която автомобилът е доставен на първия краен клиент.

Трябва ли да заплащам ремонтите, извършени в гаранционния период?
Не. Фирменият ни сервиз ще извърши всички ремонти, покрити от гаранцията на Toyota, без заплащане за части или труд.

Какво става, ако продам моята Toyota?
Гаранцията на Toyota се прехвърля автоматично на следващите собственици.

Защо да се доверя на оторизираните сервизи на Toyota след гаранционният период на моя автомобил?

  • Оригинални резервни части с гаранция 12 месеца: Ние Ви гарантираме, че ще използваме единствено оригинални резервни части създадени специално за Вашият автомобил;
  • Сертифициран и обучен персонал: Всеки един от механиците и служителите на сервиза преминава специализирани обучения и сертифициращи тестови по програмите на Toyota за да предложим най-правилното решение на всеки проблем;
  • Модерно специализирано оборудване: Сервизините ни разполагат със специализирана техника и инструменти, широк набор от техническа документация и ремонтни каталози за бързо и качествено серзирана на Вашата Toyota.