• +359 32 900 500
  • office@toyotatixim.com

Защо пълен самозареждащ се хибрид?

Toyota има близо 25 години хибридни електрически иновации и над 15 милиона шофьори на пътя днес. Този опит означава, че новата гама от девет хибридни модела на Toyota от четвърто поколение осигурява ненадмината производителност и отличен пробег на шофиране.

Заредете гориво както обикновено

Зареждането на вашия хибрид е лесно. Допълвайте с бензин както обикновено на бензиностанциите, за да управлявате двигателя с вътрешно горене при по-дълги пътувания.

Невероятен обхват

Моделите на Toyota Hybrid Electric безпроблемно превключват между комбинация от бензин и електричество, за да оптимизират обхвата и производителността. Просто карайте както винаги.

Самозареждане

За разлика от акумулаторните електрически превозни средства, Toyota Hybrid има самозареждаща се хибридна батерия, която се зарежда при спиране или движение по инерция – така че никога няма да се налага да се притеснявате за обхвата на батерията.

Как работи пълния хибрид?

Хибридите на Toyota преодоляват пропастта между автомобилите с двигател с вътрешно горене и чисто електрическите превозни средства. За да разберете повече, анимациите по-долу показват как работят нашите хибридни електрически превозни средства.

Разгледайте нашата гама от хибридни автомобили

Разгледайте нашата гама от електрифицирани превозни средства, за да откриете повече за водещите в индустрията иновации на Toyota и намерете модел, който е точно за вас.

Хибриди9

Yaris hybrid

From 30 990,00 лв.

Yaris Cross hybrid

From 36 990,00 лв.

Corolla Hatchback hybrid

From 45 362,50 лв.

Corolla Sedan hybrid

From 35 190,00 лв.

Corolla Touring Sports hybrid

From 47 262,50 лв.

Camry hybrid

From 67 990,00 лв.

RAV4 hybrid

From 55 980,00 лв.

Highlander hybrid

From 101 480,00 лв.

Toyota C-HR hybrid

From 51 360,40 лв.

The freedom of a self-charging hybrid

Свободата на самозареждащ се хибрид

С Toyota хибрид никога няма да е нужно да се притеснявате за обхвата. Хибридите предлагат подобен обхват на шофиране като конвенционалните автомобили с вътрешно горене, но с водеща в класа горивна ефективност. Тъй като хибридите на Toyota се самозареждат, не е нужно да ги включвате, за да презаредите батериите им. Това не е всичко. Нашите хибриди разполагат с регенеративно спиране, така че при спиране или движение по инерция генераторът произвежда електричество, съхранявано от батерията за по-късно.
Driving your Toyota Hybrid

Шофиране на вашия Toyota хибрид

Комбинация от електрически двигател и отзивчив бензинов двигател означава, че хибридите на Toyota са преди всичко забавни за шофиране. Благодарение на хибридната система за самозареждане можете да шофирате както винаги – но знаейки, че емисиите ви са по-ниски.
Driving your Toyota Hybrid
toyota-corolla-header-banner-hybrid-electric-1920x1080tcm-10-1999558-1

Намаляване на емисиите на CO2 в цяла Европа

В Toyota нашата мисия е да надхвърлим нулевите емисии. От намаляване на търсенето на природни ресурси до работа в хармония с местните общности за опазване на природната среда, нашите хибридни производствени мощности във Франция поставят глобални стандарти за екологично ефективно производство. Чрез производството на нашите хибриди на местно ниво, ние сме в състояние допълнително да намалим въздействието върху околната среда, като премахнем необходимостта от превоз на дълги разстояния. Това помага за свиване на общия въглероден отпечатък на нашите превозни средства, подкрепяйки нашия ангажимент за намаляване на емисиите на всеки етап от жизнения цикъл на автомобила. През годините нашите хибриди са спестили повече от 118 милиона тона CO2 в сравнение с емисиите, генерирани от еквивалентни автомобили, задвижвани с бензин.