• +359 32 900 500
  • office@toyotatixim.com
 
 
Продукти:
 
 

Lexus оторизиран сервиз:  тук

Тиксим Пловдив е оторизиран сервиз на Lexus. Сервизният център е сертифициран от Lexus и разполага с широка гама от оригинални части и аксесоари на Lexus.
Висококвалифицираните Lexus специалисти ще се погрижат за Вашия автомобил, докато Вие се наслаждавате на атмосферата в Lexus lounge
Възползвайте се лесно, стъпка по стъпка от възможността за онлайн резервация за следващия ви преглед или сервиз на Вашия Lexus

 

 

Продукти
СЕРВИЗНА ПРОГРАМА TOYOTA 5+

Ако Вашият автомобил е Toyota и е на възраст над 5 години, доверете се на нашата експертна грижа за Вашата безопасност и качествено обслужване. Нашият екип от сертифицирани специалисти Toyota и специални пакетни предложения от марката ще осигурят качествен сервиз за Вашия автомобил, отговарящ на високите стандарти на Toyota на разумна цена.

Програма 5+

Програма за автомобили над 5г. включваща подмяна на маслото в двигателя, маслен филтър с дифтунга за пробката и проверка на цялостното състояние на автомобила по 45 точки. Програмата осигурява допълнително и 20% отстъпка на труд и всички оригинални резервни части.

TOYOTA RELAX 12М

Toyota Relax е сервизен продукт, предоставящ гаранция на автомобила до следващото Техническо Обслужване. Приложим за всички модели Toyota до 10 години или с пробег до 185 000 км и период на обслужване 12 месеца. Toyota Relax може да се активира само в комбинация с периодично Техническо Обслужване.

Периодично Техническо Обслужване

Периодично Техническо Обслужване извършващо се на всяка (1 или 2) години или пробег предвиден от производителя за конкретния модел, което настъпи първо. Всяко Периодично обслужване включва в себе си подмяна на компоненти и проверки, съобразно плана за поддръжка заложен от Toyota.